Home
>
Boeken
>
Geesteswetenschap
>
Over de Hiërarchieën van de Engelen - De tweede hiërarchie
Over de Hiërarchieën van de Engelen - De tweede hiërarchie, 9789075240566

Over de Hiërarchieën van de Engelen De tweede hiërarchie

Mieke Mosmuller

De tweede Hiërarchie omvat de te vermoeden hoge geestelijke wezens van de Exusiai, Dynameis en Kyriotetes (Lat. Potestate, Virtutes en Dominationes). Zij werken in het menselijke voelen en verbinden de macrokosmos met de microkosmos. In dit boek wordt door middel van oefeningen geprobeerd om kennend en voelend zich met deze wezens te verbinden en zo te leren met hen samen te leven. Langzamerhand ontstaat een bewustzijn van de vorm, van de levende vorm in beweging en van de wijsheid tot de vorm, zoals deze Machten, Krachten en Heerschappijen het geestelijke vormend in het fysieke scheppen.

Direct leverbaar • ISBN  9789075240566 • Linnen, gebonden • 192 pagina's • Nederlands • 2019 • € 30,00

 

CBLibrisAmazonBol.comBrunaAKO

U kunt als boekhandel via een account bestellen met de gebruikelijke boekhandelskorting. Neem hiervoor contact op met boekhandel@uitgeverij-occident.nl.

Omschrijving

De tweede Hiërarchie omvat de te vermoeden hoge geestelijke wezens van de Exusiai, Dynameis en Kyriotetes (Lat. Potestate, Virtutes en Dominationes). Zij werken in het menselijke voelen en verbinden de macrokosmos met de microkosmos.

In dit boek wordt door middel van oefeningen geprobeerd om kennend en voelend zich met deze wezens te verbinden en zo te leren met hen samen te leven. Langzamerhand ontstaat een bewustzijn van de vorm, van de levende vorm in beweging en van de wijsheid tot de vorm, zoals deze Machten, Krachten en Heerschappijen het geestelijke vormend in het fysieke scheppen.

‘Het komt erop aan de moed te vinden, ook werkelijk erop te vertrouwen dat het mogelijk is, dat de kleine mens – die zich toch eigenlijk ook zo geweldig groot vindt –
de mogelijkheid heeft in het reine denken één te worden met wezens van de hogere Hiërarchieën. Niet blijvend één te worden vanzelfsprekend, maar voor ogenblikken. Dat de Engel in de mens en de mens in de Engel geschapen wordt – en nogmaals, met ‘Engel’ is hier het hele koor van de hogere Hiërarchieën bedoeld, dus niet alleen de onderste trap van de derde Hiërarchie, maar werkelijk de negen koren van de hogere Hiërarchieën.’

Over de Hiërarchieën van de Engelen - De tweede hiërarchie
Boekspecificaties
Categorie
Geesteswetenschap, Voordrachten
ISBN

9789075240566

Taal
Nederlands
Uitvoering
Linnen, gebonden
Omvang
192 pagina's
Afmetingen
230 x 156mm
Publicatie jaar
2019
Retailprijs
€ 30,00


CBLibrisAmazonBol.comBrunaAKO

U kunt als boekhandel via een account bestellen met de gebruikelijke boekhandelskorting. Neem hiervoor contact op met boekhandel@uitgeverij-occident.nl.

Leer Denken! - Mieke Mosmuller

Nieuw verschenen

Leer Denken!

Mieke Mosmuller

Nadenken kunnen we allemaal, maar nadenken is iets anders dan het denken dat ons het vermogen geeft onderscheid te maken tussen waarheid en onwaarheid...

Verwacht op 14-12-2021 • ISBN  9789075240610 • Paperback • 112 pagina's • Nederlands • 2021 • € 14,95

CBLibrisAmazonBol.comBruna AKO