Home
>
Werken bij Occident Media BV

Werken bij Occident Media BV

Occident Media B.V. is een uitgeverij van boeken. Ons aanbod bestaat voornamelijk uit filosofisch en geesteswetenschappelijk werk gebaseerd op de anthroposofie en grote filosofen zoals Plato en Aristoteles. De boeken vinden hun weg naar boekhandels over de hele wereld, onze kernmarkt is het Nederlands- en Duitstalig gebied.

Voor de verkoop in het Duitstalig gebied zijn wij op zoek naar een verkoper binnendienst (m/v) met ervaring in de boekenbranche (pre) en de Duitse markt. 

De taken van de verkoop binnendienst zijn het beheren van het bestaande klantenbestand en deze per telefoon contacteren voor verkoop bij nieuwe uitgaven, het opbouwen van duurzame klantrelaties en het contacteren van nieuwe klanten voor de verkoop van ons aanbod. Daarnaast nemen we in teamverband marketing- en publicatiestrategieën door en is er vrijheid voor een (pro)actieve houding. 

Jij bent:

Wij bieden:

Stuur je CV en motivatiebrief (of video) naar sollicitatie@uitgeverij-occident.nl

Leer Voelen! - Mieke Mosmuller

Nieuw

Leer Voelen!

Mieke Mosmuller

Met de waarheid valt niet te spotten, niet te spelen, je kunt de waarheid niet anders maken dan zij is. De waarheid heeft met beleving te doen - in die beleving meen je te weten of iets waar is, of iets niet waar is of dat je het niet kunt beoordelen. Waar kunnen we dit waarheidsbeleven vinden?  Leer Voelen! beschrijft de techniek om te komen tot een actief waarheidsbeleve...

Direct leverbaar • ISBN  9789075240634 • Paperback • 95 pagina's • Nederlands • 2022 • € 14,95

CBLibrisAmazonBol.comBrunaAKOStandaard Boekhandel